Sega esmalt taina jaoks vajalikud kuivained ning lisa siis või. Haki või töötle köögikombainis kõik koostisained segamini. Taigen võiks jääda purune, seda ei ole vaja palliks pigistada.
Puista 3/4 taignapurust 26-28 cm läbimõõduga koogivormi põhjale ja vajuta veidi sõrmedega kokku.
Kohupiimatäidise jaoks vahusta munad suhkruga. Sega juurde kohupiim, hapukoor ja soovi korral sidrunimahl ja -koor. Kalla segu vormi tainapurule. Sinna peale laota mustikad ja mustikatele laota ülejäänud ¼ tainapurust.
Küpseta ca 180 - 200 kraadi juures umbes 35-40 minutit kuni kook on kuldne ja küpsenud.
Kui tahad kohe soojalt süüa, siis oleks tark kohupiimale lisada 1-2 spl tärklist. Siis ei ole kohupiimamass nii pehme ja saad ilusama tüki kätte. Samas jääb kook tärklisega veidi vähem mahlane.