Go Back

Terav baklažaanihoidis tomatiga

Total Time50 minutes
Servings: 1 liitrit

Ingredients

  • 1,5 kg baklažaane tükeldatuna
  • 1 kg tomateid tükeldatuna
  • 2-3 tšillipipart tükeldatuna
  • 2 küüslaugupead koorituna ja tükeldatuna
  • 1 tl musta pipra terasid
  • 2 loorberilehte
  • 1,5 dl õli
  • 2-3 sl suhkrut
  • 1,5 sl soola
  • 2 sl 30%-list äädikat

Instructions

  • Tõsta tomatid, tšillipipar ja küüslauk purustajasse ja töötle ühtlaseks. Kalla potti või pannile. Lisa ka sool, suhkur, musta pipra terad, loorberilehed ja õli. Lase keema tõusta ja keeda saadud tomati-küüslaugukastet vaiksel tulel ca 20 minutit. Lisa siis tükeldatud baklažaan kastme sisse ja hauta vaiksel tulel aeg ajalt segades 20-25 minutit. Lisa siis äädikas ja hauta veel kümmekond minutit. Kontrollil maitseid, vajadusel lisa soola, suhkrut või haput. Tõsta steriliseeritud purkidesse ja kaaneta. Säilita jahedas.