Poké kauss riisi, köögiviljade ja lõhe või krevetiga
Total Time15 minutesmins
Servings: 2
Ingredients
Kikkomani Poké kastet
1Rooma salati pea
1porgandpeenikeste ribadena
200gpunast sibulatpeenikeste ribadena
2lühikest kurkiviilutatuna
4-5redistviilutatuna
200gbasmati riisi
1avokaadopoolitatuna ja viilutatuna
200gedamame ubasid
Ponzu kastmes kiirmarineeritud lõhe:
250ghästi värsket lõhefileed
2slKikkomani Ponzu kastet
2tlKikkomani sojakastet
1tlseesamiõlisoovi korral
Küüslaugukrevetid:
200gkooritud tooreid hiidkrevette
2küüslauguküünthakituna
Veidi tšillihelbeid
Soola ja pipart
Oliiviõli
Instructions
Valmista esmalt lõhefilee. Selleks lõika terava noaga lõhefileest õhukesed viilud. Seda kausis Ponzu kaste, seesamiõli ja sojakaste. Säti lõheviilud taldrikule. Kalla peale kaste. Jäta umbes 10 minutiks seisma.
Küüslaugukrevettide valmistamiseks kuumuta pannil õli. Lisa hakitud küüslauk ja tšilli. Kuumuta korra läbi ja lisa siis pannile krevetid. Prae kiirelt läbi kuni krevetid on värvi muutnud. Maitsesta soola ja pipraga. Tõsta kõrvale.
Kausitoidu jaoks rebi Rooma salat väiksemaks ja jaota kahe kausi vahel. Lisa kaussi riis, köögiviljad ja kas kiirmarineeritud lõhefilee või krevetid. Nirista peale Kikkomani Poké kastet või serveeri seda kausitoidu kõrvale. Viimistle kausitäis seesamiseemnete ja värskete võrsete või idudega.