Salat noore kartuli, külmsuitsulõhe ja koorekastmega
Total Time15 minutesmins
Servings: 4
Ingredients
160gViči külmsuitsulõhetõhukeste viiludena
600gnoort või delikatesskartulitkeedetuna
1Rooma salati peaväiksemaks rebituna
10redistõhukeste viiludena
2-3lühikest kurkiõhukeste viiludena
200gaedubasid
4keedetud muna
Värsket tilli
Salatikaste:
4sloliiviõli
1-2slveiniäädikat või sidrunimahla
1-2tlsinepit
1tlsuhkrut
Soola ja pipart
Instructions
Keeda kartulid soolaga maitsestatud vees. Nõruta ja jahuta. Tükelda. Keeda ka aedubasid soolaga maitsestatud vees 5 minutit. Jahuta külma vee all ja vajadusel tükelda.
Sega kokku koorekastme ained.
Rebi Rooma salat väiksemateks tükkideks ja sega kartulite, kurgi ja redisega. Kalla peale koorekaste ja sega läbi. Laota taldrikutele. Säti sinna veel lisaks lõhefilee, aedoad ja viimasena säti troonima keedetud muna. Puista peale ohtralt hakitud tilli ja serveeri kohe.