Go Back

Hapukoore ja fetaga läbi klopitud noored kartulid

Total Time30 minutes
Servings: 4

Ingredients

  • 1 kg noori kartuleid jahusemaid ja võivad olla koos koorega
  • 30 g võid
  • 2-3 hakitud küüslauguküünt
  • Hakitud maitserohelist tilli, peterselli
  • 150-200 g paksemat hapukoort
  • 100 g fetajuustu murendatuna
  • Soola ja pipart

Instructions

  • Keeda kartulid soolaga maitsestatud vees korralikult pehmeks. Siinkohal on lubatud kartuleid ka pisut üle keeta. Kurna kartulid ja jäta veidi kartulikeeduvett potti alles. Lisa hakitud ürdid, küüslauk, sool ja või. Sega toasoe ja väiksemaks murendatud fetajuust hapukoorega ja kalla ka see kartulitele peale.
  • Aseta potile kaas peale ja klopi tugevate liigutustega potitäis kartuleid läbi.
  • Söö kohe ja serveeri juurde värske kurgi ja tomati salatit hapukoorega või värskeid soolakurke.