Go Back

Krevetipasta ürdikastme, kirsstomatite ja roheliste hernestega

Total Time18 minutes
Servings: 2

Ingredients

  • 200 g spagette
  • 2-3 dl Thomy Itaalia salatikastet
  • 100 g toorjuustu
  • 300 g tooreid hiidkreveti sabasid
  • 3 küüslauguküünt hakituna
  • 1 tšillipipar hakituna
  • 200 g kirsstomateid poolitatuna
  • 100 g rohelisi herneid
  • Oliiviõli
  • Soola ja pipart
  • Serveerimiseks riivitud parmesani ja värsket basiilikut

Instructions

  • Keeda spagette soolaga maitsestatud vees vastavalt pakendi juhistele. Kurna ja tõsta kõrvale.
  • Kuumuta pannil keskmisel kuumusel oliiviõli. Lase küüslaugul ja tšillil õli sees pisut kuumeneda, et õli maitsestuks ja prae siis selle õli sees krevette seni, kuni need on värvi muutnud. Koos krevettidega lisa pannile ka kirsstomatid ja rohelised herned. Kui krevetid on valmist, tõsta pannitäis kõrvale ja hoia soojas. Kuumuta potis Thomy salatikaste ja sega sinna sisse toorjuust. Lase toorjuustul sulada ja sega siis juurde eelnevalt keedetud spagetid ja praetud krevetid koos roheliste hernestega. Sega kõik läbi, maitsesta soola ja pipraga. Jaga pasta taldrikutesse, riivi peale parmesani ning lisa basiilikulehti. Serveeri kohe.