Einevõileib võiubade ja päikesekuivatud tomatist katte ja veganpulkadega
Total Time20 minutesmins
Servings: 4
Ingredients
4Viči veganpulka
4viilu röstitud hapusaia või ciabattat
1purk ehk 400 g võiubenõrutatuna
3-4küüslauguküünthakituna
100gkirsstomateidtükeldatuna
Sorts valget veini
Värsket punet või tüümiani
4-5päikesekuivatatud tomatittükeldatuna
Oliiviõli või päikesekuivatatud tomatite õli
Värsket sidrunimahla
Soola ja pipart
Instructions
Kurna oad ja loputa külma vee all. Kuumuta pannil keskmisel kuumusel õli (võid kasutada päikesekuivatatud tomati õli). Hauta õli sees hakitud küüslauku koos tükeldatud kirsstomatitega mõned minutid. Lisa siis pannile sorts valget veini ja punet või tüümiani. Sega läbi, hauta veidi ja lisa siis pannile päikesekuivatatud tomatid ja võioad. Maitsesta pannitäis sidrunimahla, soola ja pipraga ja lase haududa mõned minutid. Võid osad võioad ka puruks vajutada.
Kuumuta teisel pannil veidi õli ja prae Viči veganpulki mõlemalt poolt kuni need on krõbedad ja kuldsed.
Serveeri võiubasid krõbedaks röstitud saial, aseta sinna peale tükeldatud veganpulk ja lisa ka värskeid ürte.