Go Back

Einevõileib võiubade ja päikesekuivatud tomatist katte ja veganpulkadega

Total Time20 minutes
Servings: 4

Ingredients

  • 4 Viči veganpulka
  • 4 viilu röstitud hapusaia või ciabattat
  • 1 purk ehk 400 g võiube nõrutatuna
  • 3-4 küüslauguküünt hakituna
  • 100 g kirsstomateid tükeldatuna
  • Sorts valget veini
  • Värsket punet või tüümiani
  • 4-5 päikesekuivatatud tomatit tükeldatuna
  • Oliiviõli või päikesekuivatatud tomatite õli
  • Värsket sidrunimahla
  • Soola ja pipart

Instructions

  • Kurna oad ja loputa külma vee all. Kuumuta pannil keskmisel kuumusel õli (võid kasutada päikesekuivatatud tomati õli). Hauta õli sees hakitud küüslauku koos tükeldatud kirsstomatitega mõned minutid. Lisa siis pannile sorts valget veini ja punet või tüümiani. Sega läbi, hauta veidi ja lisa siis pannile päikesekuivatatud tomatid ja võioad. Maitsesta pannitäis sidrunimahla, soola ja pipraga ja lase haududa mõned minutid. Võid osad võioad ka puruks vajutada.
  • Kuumuta teisel pannil veidi õli ja prae Viči veganpulki mõlemalt poolt kuni need on krõbedad ja kuldsed.
  • Serveeri võiubasid krõbedaks röstitud saial, aseta sinna peale tükeldatud veganpulk ja lisa ka värskeid ürte.