Go Back

Kartuli ja kimchi panniroog munaga

Total Time40 minutes
Servings: 4

Ingredients

  • 800 g bataati või kartulit kuubikuteks lõigatuna
  • 150 g kimchi´d
  • 1-2 sl gochujang pastat
  • 1 sl valge veini äädikat
  • 2 küüslauguküünt hakituna
  • 4 sl oliiviõli
  • 1 punane sibul poolratastena
  • 100 g peekonit tükeldatuna
  • 20 g võid
  • 1 punane paprika tükeldatuna
  • 4 muna
  • Rohelist sibulat hakituna
  • Seesamiseemneid

Instructions

  • Esmalt kuumuta potis soolaga maitsestatud vesi ja keeda kuubikuteks lõigatud kartulit 5 minutit. Kurna sõelal.
  • Samal ajal sega kimchi gochujang pastaga. Lisa valge veini äädikas ja hakitud küüslauk.
  • Kuumuta pannil oliiviõli ja tõsta pannile peekon. Prae, kuni peekon on parajalt krõbe. Tõsta siis pannile kihiti sibul, sega peekoniga läbi ja sinna peale tõsta bataat või kartul. Kuumuta keskmisel kuumusel 4-5 minutit ilma segamata, kuni pannitäis on kergelt pruunistunud. Maitsesta soola ja pipraga.
  • Lisa pannile vajadusel veel õli ja või ning lisa siis paprika ja kimchi. Sega pannitäis läbi. Kuumuta 4-5 minutit aeg-ajalt segades. Tekita siis pannile süvendid ja löö sinna lahti munad. Võid panni nüüd kaanega katta ja lase munadel hüübida, kuni munad on soovitud küpsusega. Maitsesta munad soola ja pipraga ning puista pannitäiele serveerides juurde veel hakitud rohelist sibulat ja seesamiseemneid.