Lõika lillkapsas ca 1 cm paksusteks steikideks nii, et lillkapsa juurikas õisikut kinni hoiaks. Ühest lillkapsast peaks saama sel moel lõigata 3-4 steiki.
Tõsta lillkapsasteigid küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile, piserda oliiviõliga ja maitsesta soola-pipraga. Puista peale ka kuivatatud ürdisegu. Tõsta eelkuumutatud ahju 220 kraadi juurde umbes 30 minutiks. Korra võid küpsemise ajal steike ka ümber keerata.
Võta ahjuplaat ahjust välja ja määri igale lillkapsaviilule marinara kastet. Laota peale väiksemaks rebitud mozzarella juust ja puista peale Džiugase juust. Lülita nüüd ahi grillrežiimi peale ja küpseta lillkapsasteike grillelemendi all mõned minutid ehk seni kuni juust on sulanud ja kuldne.
Tõsta ahjust välja ja serveerides lisa värsket basiilikut. Naudi soojalt.