Go Back

Taimne köögiviljasalat sinepi-meekastmes krõbeda “kana” ja krutoonidega

Total Time25 minutes
Servings: 4

Ingredients

  • 1 Rooma salati pea väiksemaks rebituna
  • 1 pakk ehk 102 g Dava NoChicken hernevalguribasid
  • 200 g kirsstomateid poolitatuna
  • 1 punane sibul poolratastena
  • 200 g konserveeritud maisi
  • 2 avokaadot poolitatuna ja tükeldatuna
  • 3-4 sl Dava umami puistesegu
  • 4 peotäit krutoone
  • Dava küüslaugumaitselist spreiõli

Sinepi-meekaste:

  • 2 sl mett
  • 2 sl täisterasinepit
  • 1 sl kreemjat sinepit
  • 3-4 sl oliiviõli
  • 1-2 sl sidrunimahla
  • 2-3 hakitud küüslauguküünt
  • Soola ja pipart

Instructions

  • Alusta esmalt sellest, et kalla pakitäiele NoChicken hernevalgu pakis olev maitseainele lisaks 2 dl vett ja 3 sl õli. Sega läbi ja tõsta sinna sisse paisuma NoChiken hernevalguribad umbes 10 minutiks. Kuumuta siis pannil õli ja prae paisunud hernevalguribasid seni, kuni need on kuldsed.
  • Rebi ciabatta või sai parajateks tükkideks, piserda Dava küüslaugumaitselise spreiõliga ning küpseta 180-200 kraadises ahjus kuldseks ja krõbedaks. Tõsta kõrvale.
  • Sega kokku salatikastme ained. Maitsesta vajadusel soola ja pipraga.
  • Rebi taldrikule salatilehed. Säti sinna peale praetud NoChicken, lisa krutoonid ja tomat, mais, punane sibul ning avokaado. Nirista peale salatikastet ja puista peale Umami puistesegu. Vajadusel viimistle veel paari tiiru musta pipraga.