Go Back

NoBeef taimse hakklihaga täidetud takod

Total Time25 minutes
Servings: 4

Ingredients

  • 8 takot
  • 1 pakk Dava NoBeef taimset hakkliha
  • 2 dl vett
  • 3 sl õli + praadimiseks
  • Tükeldatud tomatit
  • Hakitud punast sibulat
  • Salatirohelist
  • Vürtsikat tomatikastet
  • Soovi korral ube maisi, jalapenosid, avokaadot jm mehhikopäraseid lisandeid
  • Värsket koriandrit
  • Dava Umami puistesegu

Instructions

  • Sega omavahel 2 dl vett, 3 sl õli ning NoBeef pakis olev maitseainesegu. Tõsta sinna sisse NoBeef “hakkliha”, sega läbi ning lase 10-15 minutit paisuda. Võid vahepeal kausitäit segada, et see ühtlaselt paisuks. Kuumuta siis pannil keskmisel kuumusel õli ning prae NoBeef mõne minuti jooksul läbi. Tõsta kõrvale.
  • Takode valmistamiseks tõsta iga tako täidiseks salatirohelist, NoBeef taimset “hakkliha”, erinevaid köögivilju, tomatikastet ja puista peale värsket hakitud koriandrit. Võid tummisemat maitset lisada veel Dava Umami maitseseguga, millega saab imiteerida juustu umamist maitset.