Sega kausis või blenderis sinep, palsamiveiniäädikas, rosmariin, küüslauk ja õli. Maitsesta soola ja pipraga. Tõsta steik sinna marinaadi mõneks tunniks kuni üle öö.
Kui tõstsid steigi külmkappi, tõsta see tund enne küpsetamist toatemperatuurile. Eemalda majapidamispaberiga üleliigne marinaad.
Kuumuta pannil veidi õli ja aseta siis steik korralikult kuumale pannile. Võimalusel kasuta lihatemperatuuri. Küpseta steiki mõlemalt poolt kokku umbes 10 minutit või vastavalt sisetemperatuurile. Küpsemise aeg sõltub steigi paksusest.
Tõsta siis steik pannilt ära ja lase 10 minutit seista enne kui steigi viiludeks lõikad.
Juure võid valmistada chimichurri kastme õlist, hakitud šalottsibulast, veiniäädikast, hakitud petersellist, tšillist ja küüslaugust.