Tõsta tükeldatud kõrvits ja sibulasektorid ahjuplaadile. Sega omavahel mesi, oliiviõli, sool, tšillihelbed ja pipar. Kalla saadud segu kõrvitsale ja sibulale. Sega kõik läbi ja aseta eelsoojendatud ajhu 200 kraadi juurde umbes 25 minutiks. Sega köögivilju küpsemise vahepeal, et kõik ühtlaselt läbi küpseksid. Vajadusel küpseta kauem, kuni kõrvits on pehme ja kergelt pruunistunud.
Tõsta ahjust välja ja jahuta veidi.
Samal ajal kui kõrvits küpseb rebi lehtkapsas väiksemateks tükkideks. Nirista peale oliiviõli, lisa sidrunimahla ja veidi soola ja masseeri siis käte vahel läbi, et lehtkapsas veidi pehmemaks muutuks. Laota siis taldrikule. Lisa ka röstitud kõrvits ja sibul, granaatõunaseemned ja paar peotäit Džiugas juustu palle.