Go Back

Kitsetoorjuustust kreemine dipikaste

Total Time8 minutes
Servings: 6

Ingredients

  • 300 g Chavroux kitsepiimast toorjuustu
  • Paar lusikatäit paksemat Kreeka jogurtit
  • Soola ja pipart
  • Soovi korral mõned rosmariinioksad või tüümianilehed
  • Oliiviõli
  • Mett soovi korral
  • Pähkleid soovi korral

Instructions

  • Tõsta toasoe kitsepiimast toorjuust ja jogurt köögikombaini. Lisa veidi soola ja pipart ning töötle siis mõnekümne sekundi jooksul kreemjaks. Vajadusel lisa veidi piima, kui kreem liiga paks tundub. Soovi korral viska kombaini ka ürte ja pähkleid ja töötle ka need ühtlaseks kreemiks.
    Kalla kreem serveerimiskaussi ja nirista peale head kvaliteetset oliiviõli ja soovi korral ka mett. Viimistle värskelt jahvatatud musta pipraga ja lisa ka mõni rosmariini või tüümianioks. Paku juurde ahjus krõbedaks röstitud hapusaia või baguette´i.