Kaunistamiseks heeringatükke ja keedetud muna viile ning hakitud ürte.
Instructions
Vahusta munad näpuotsatäie soolaga tugevaks vahuks. Teises kausis sega kuivained. Sega ettevaatlikult kuivained munavahu sisse. Laota tainas küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile ühtlaselt laiali ka küpseta 180-kraadises ahjus kümmekond minutit. Tõsta biskviit ahjust välja, kata pealtpoolt küpsetuspaberiga, keera ringi ja eemalda alumine küpsetuspaber. Keera biskviit soojalt rulli. Jahuta. Biskviidi võid ka eelmisel päeval valmis teha.
Valmista heeringa-munakreem. Haki heeringas ja riivi või haki kaks keedetud muna. Sega toasoe toorjuust, hapukoor, heeringas, muna ja hakitud maitseroheline (nt till või murulauk). Maitsesta kreem sinepi ja sidrunipipraga. Määri kreem biskviitpõhjale ja lisa sinna peale veel frillice salati lehed. Keera küpsetuspaberi abil biskviit rulli. Tõsta alusele ning kaunista keedetud muna viilude, heeringatükkide ja hakitud värske tilli või murulauguga. Hoia serveerimiseni jahedas.