Kalla õli kastrulisse ja sulata õli sees ka või. Lisa jahu, sega läbi ja kuumuta siis 1-2 minutit segu pidevalt segades. Kalla juurde piim ja jätka kuumutades segamist veel 2-3 minutit. Tulemuseks peab olema kreemjas ühtlane tainas. Kasuta nüüd segamiseks puulusikat ja sega taina sisse sink, juust ja muskaatpähkel. Kuumuta veel 1-2 minutit pidevalt segades. Tainas peaks nüüd kastruli külgedelt lahti lööma. Maitse segu ja lisa vajadusel soola. Juust ja sink on ka ise üsna soolased, seega võib-olla ei olegi vaja soola lisada.
Kalla tainas küpsetusvormi ja laota ühtlaselt laiali. Kata toidukilega ning tõsta külma vähemalt kaheks tunniks kuni üle öö.
Juustupalle valmistades klopi kausis lahti kaks muna. Sega teises kausis riivsai poole teelusikatäie soolaga. Tõsta teelusikaga teelusikatäis tainast, veereta see palliks ja tõsta siis esmalt muna ja siis riivsaia sisse. Korda seda seni, kuni kogu tainas on ära kasutatud. Tõsta pallid 20-30 minutiks veel jahedasse. Enne friteerimist peavad pallid olema külmad, muidu kipuvad nad lagunema.
Kuumuta kastrulis pool liitrit õli. Võid teha õli kuumuse katse ehk siis visata väike saiatükk õli sisse ja see peab mulisedes kohe küpsema hakkama. Friteeri juustupalle vajadusel osade kaupa kuumas õlis igast küljest paar minutit, kuni need on kuldsed ja läbi küpsenud. Tõsta vahukulbi abil majapidamispaberile, et üleliigne õli välja nõrguks.
Serveeri soojalt ja paku juurde paprika või mangomajoneesi.