Röstitud hapusai peedi-heeringasalati ja kiirmarineeritud värske kurgiga
Total Time15 minutesmins
Servings: 2
Ingredients
2suurt viilu röstitud haputainasaia
1+1Viči heeringafileed
2keedetud peetiriivituna
2slmajoneesi
1tlmädarõigast
2lühikest kurkiõhukeste ribadena
Laimimahla
Hakitud murulauku või till
Hakitud punast sibulat
Keedetud vutimune
Soola ja pipart
Instructions
Pane esmalt kurk marinaadi. Selleks sega laimimahl (võid kasutada ka äädikat) tibakese soola ja hakitud murulaugu või tilliga. Tõsta sinna sisse kurgiribad ja jäta veidikeseks maitsestuma.
Keeda vutimune 2 minutit ja 40 sekundit. Jahuta siis külma vee all.
Sega riivitud peet majoneesi, ühe hakitud heeringafilee ja mädarõikaga. Sega läbi. Vajadusel lisa ka soola. Tõsta heeringa-peedisalatit röstitud hapusaiale. Sinna peale säti kiirmarineeritud kurki. Kurgile säti veel täiendavalt heeringatükke ja pane sinna ka poolitatud keedetud vutimuna. Puista peale hakitud punast sibulat. Serveeri kohe.