Go Back

Veini-rosmariini kastmes hautatud kanakintsud

Total Time45 minutes
Servings: 4

Ingredients

  • 4-5 nahaga broilerikintsu
  • 5-6 küüslauguküünt
  • Väike peotäis varre küljest eemaldatud värsket rosmariini
  • Näpuotsaga cayenne´I pipart
  • Värskelt jahvatatud musta pipart
  • 1 tl soola
  • 1 sl oliiviõli
  • 1 dl Tongobriga Alvarinho veini
  • 1 dl Tawny Port veini
  • Rosmariinioksi

Instructions

  • Tõsta küüslauk, varre küljest eemaldatud rosmariin, cayenne´I pipar, sool, pipar ja oliiviõli kas uhmrisse või purustajasse. Töötle ühtlaseks pastaks. Hõõru liha selle pastaga sisse. Tõsta panni põhjale rosmariinioksad ja aseta liha rosmariinile nahaga pool allpool. Kalla peale valge vein ja portvein. Jäta pooleks tunniks seisma.
  • Tõsta pannitäis siis eelkuumutatud ahju 200 kraadi juurde. Küpseta esmalt 15-20 minutit, keera siis kanatükid ümber, alanda kuumus 180 kraadini ning küpseta veel teist samapalju või seni, kuni liha on läbi küpsenud ja naha pind kaunilt kuldne.
  • Naudi koos Tongobriga Alvarinho veiniga!