Väike peotäis varre küljest eemaldatud värsket rosmariini
Näpuotsaga cayenne´I pipart
Värskelt jahvatatud musta pipart
1tlsoola
1sloliiviõli
1dlTongobriga Alvarinho veini
1dlTawny Port veini
Rosmariinioksi
Instructions
Tõsta küüslauk, varre küljest eemaldatud rosmariin, cayenne´I pipar, sool, pipar ja oliiviõli kas uhmrisse või purustajasse. Töötle ühtlaseks pastaks. Hõõru liha selle pastaga sisse. Tõsta panni põhjale rosmariinioksad ja aseta liha rosmariinile nahaga pool allpool. Kalla peale valge vein ja portvein. Jäta pooleks tunniks seisma.
Tõsta pannitäis siis eelkuumutatud ahju 200 kraadi juurde. Küpseta esmalt 15-20 minutit, keera siis kanatükid ümber, alanda kuumus 180 kraadini ning küpseta veel teist samapalju või seni, kuni liha on läbi küpsenud ja naha pind kaunilt kuldne.