Tükelda marineeritud kurk, värske kurk ja muna. Haki roheline sibul ja till. Tõsta kaussi ja lisa mädarõigast ning soola ja pipart. Jäta veidikeseks “tõmbama”.
Lisa siis hapukoor ja purgist marineeritud peediribad. Kalla juurde ¼ peedi marinaadi ja 3-5 sl marineeritud kurkide vedelikku. Lisa nüüd tükeldatud marineeritud kurk ja värske kurk. Kalla peale keefil, lisa õunaäädikas ja kui kasutad suhkrut, lisa ka see. Samas on mariaadides ka piisavalt suhkrut, seega kontrolli enne suhkru lisamist maitseid. Sega kõik läbi. Tõsta külmkappi paariks tunniks, et maitsed seguneksid. Serveerimisel lisa värsket hakitud tilli, keedetud muna, riivitud sidrunikoort ja värskelt jahvatatud musta pipart.
Nipp! Siia supile võid lisada ka keedetud või praetud kartuleid. Eriti maitsev jääb noorte magusate kartulitega.
Nipp! Võid lisada supile ka suitsukala, krevette või vähisabasid.