Go Back

Õuna-sibulamarinaadis grillitud seakael BBQ majoneesikastmega

Cook Time20 minutes
Marineerimiseks vajalik aeg:2 hours
Total Time2 hours 20 minutes
Servings: 6

Ingredients

  • 1 kg seakaelakarbonaadi ca 5×5 cm tükkideks lõigatuna
  • 3-4 sibulat ratastena
  • 100 g Lemmik BBQ majoneesi
  • Õunamahlamarinaad:
  • 2-2,5 dl naturaalset hapukamat õunamahla
  • 0,5 dl õli
  • 1 sl vedelat mett
  • 1 sl soola
  • Värskelt jahvatatud musta pipart
  • Värsket hakitud peterselli

Instructions

  • Sega kokku marinaadi ained. Tõsta kaussi tükeldatud liha ja sibularattad, kalla peale marinaad ja masseeri kõik käte vahel mõne minuti jooksul läbi. Masseerimine aitab marinaadil paremini liha sisse minna. Jäta jahedasse vähemalt neljaks tunniks marineerima. Võid hoida liha marinaadis ka üle öö.
  • Torka lihatükid vaheldumisi sibularatastega varda otsa. Jäta lihatükkide vahele veidi ruumi ehk siis ära neid tihedalt üksteise otsa suru.
  • Grilli keskmisel kuumusel umbes 15-20 minutit, kuni liha on küps. Puista peale värsket hakitud peterselli ja serveeri koos Lemmik BBQ majoneesiga.