1kgseakaelakarbonaadi ca 5×5 cm tükkideks lõigatuna
3-4sibulat ratastena
100gLemmik BBQ majoneesi
Õunamahlamarinaad:
2-2,5dlnaturaalset hapukamat õunamahla
0,5dlõli
1slvedelat mett
1slsoola
Värskelt jahvatatud musta pipart
Värsket hakitud peterselli
Instructions
Sega kokku marinaadi ained. Tõsta kaussi tükeldatud liha ja sibularattad, kalla peale marinaad ja masseeri kõik käte vahel mõne minuti jooksul läbi. Masseerimine aitab marinaadil paremini liha sisse minna. Jäta jahedasse vähemalt neljaks tunniks marineerima. Võid hoida liha marinaadis ka üle öö.
Torka lihatükid vaheldumisi sibularatastega varda otsa. Jäta lihatükkide vahele veidi ruumi ehk siis ära neid tihedalt üksteise otsa suru.
Grilli keskmisel kuumusel umbes 15-20 minutit, kuni liha on küps. Puista peale värsket hakitud peterselli ja serveeri koos Lemmik BBQ majoneesiga.