Go Back

Esva kalapulkadega takod tomatisalsaga

Total Time10 minutes
Servings: 2

Ingredients

  • 4 maisitakot
  • 1 pakk Esva kalapulki
  • 1 punane paprika
  • 1 suurem avokaado
  • 3-4 sl maisi
  • Värsket koriandrit
  • Värsket laimi

Tomatisalsa:

  • 2-3 tomatit
  • 1 tšillipipar
  • pool punast sibulat
  • 1 sl oliivõli
  • Laimimahla
  • poole laimi mahl
  • Soola ja pipart
  • Värsket koriandrit

Instructions

  • Tomatisalsa valmistamiseks tükelda tomat, lisa hakitud sibul ja tšilli ning värske koriander. Maitsesta soola, pipra ja laiimahlaga.
  • Kuumuta pannil õli ning prae kalapulgad krõbedaks.
  • Takode valmistamiseks tõsta igale takole värsket salatit. Lisa sinna ka tükeldatud paprika ja avokaado. Puista juurde veidi maisi ning tõsta siis takole tükeldatud kalapulgad. Puista peale hakitud koriandrit. Viimistle laimimahlaga.
  • Serveeri koos tomatisalsaga.