Go Back

Koogi kiirabi ehk pannkoogipõhjal toorjuustukook

Total Time40 minutes
Servings: 2

Ingredients

  • 2 Viči pannkooki
  • 400 g toorjuustu või kohupiimapastat
  • 3 muna
  • 3 sl suhkrut
  • 1 tl vaniljesuhkrut
  • Serveerimiseks värskeid marju või marjamoosi
  • Õli või võid vormide määrimiseks

Instructions

  • Täidise valmistamiseks klopi munad kergelt suhkru ja vaniljesuhkruga lahti. Lisa toasoe toorjuust või kohupiim ning sega kõik ühtlaseks.
  • Määri paraja suurusega vormid õli või võiga ja tõsta neisse pannkoogid. Vormi suurus võiks olla nii suur, et pannkoogi servad jäävad veidi püstiseks, et täidis välja ei valguks. Kalla pannkoogile toorjuustu- või kohupiimatäidis. Tõsta eelkuumutatud ahju 180 kraadi juurde 25-35 minutiks või seni, kuni täidis on kuldne ja hüübinud.
  • Serveerides paku juurde värskeid marju või marjamoosi.
  • Täidisega pannkoogid on nutikas moodus, kuidas kiirelt mõnus õhtusöök, aga miks mitte ka hommikueine kokku kombineerida. Valmis pannkooke kasutades on see eriti kiire ja mugav võimalus. Kuumuta pannkooke enne täidise lisamist, sest soojana muutuvad pannkoogid elastsemaks ja ei murdu.
  • Sulajuustuna võid kasutada oma lemmikut sulatatud juustu ehk siis erinevate lisanditega saad ise juba vaba käega katsetada. Sulatatud juustule võid juurde veidi majoneesi segada, nii muutub täidis eriti mõnusaks ja kreemjaks.