Valmista esmalt koogipõhi. Selleks töötle köögikombainis kaerajahu, suhkur, või ja sool ühtlaseks. Kui segu jääb liiga kuiv, lisa veidi külma vett ja töötle, kuni moodustub ühtlane tainapallike. Suru tainas ca 24-26 cm läbimõõduga küpsetuspaberiga vooderdatud lahtikäiva koogivormi põhjale ja küpseta 180-200 kraadi juures kümmekond minutit, kuni taina pind on kuiv, kuid mitte pruunistunud.
Valmista täidis. Tõsta potti puhastatud pohlad ja suhkur. Võid lisada ka veidike vett. Lase keema tõusta ja keeda vaiksel tulel mõned minutid. Võid lusikaseljaga marju veidi katki suruda. Sega tärklis väikese kogusega veega ja kalla siis marjadele juurde. Sega kuumutades seni, kuni mass pakseneb paksu kisselli paksuseks, mis ei voola laiali. Tõsta pliidilt, jahuta täidist veidi ja laota siis eelküpsetatud koogipõhjale.
Beseekihi jaoks vahusta munavalged koos soolaga ja kui need hakkavad vahustuma, lisa pidevalt edasi mikserdades suhkur. Töötle vaht läikivaks ja tugevaks.
Tõsta munavalgevaht pohlakihi peale, laota ühtlaselt laiali ja küpseta 150 kraadi juures mõnikümmend (20-30) minutit, kuni besee pind on kergelt pruunistunud.
Keera ahjust kuumus ära ja jäta kook lahtise ahjuuksega veel mõneks ajaks ahju.
Lõigates kasuta vette kastetud nuga, mis ei lõhu beseed ära.