Go Back

Esva kalapulkadega juustune kartulivorm

Total Time35 minutes
Servings: 4

Ingredients

  • 1 pakk Esva kalapulki
  • 500-600 g kartulipüreed
  • 150 g riivitud juustu
  • Sibulat soovi korral
  • Õli vormi määrimiseks
  • Serveerimiseks hakitud värsket tilli

Instructions

  • Pintselda ahjuvormi õliga ja lao sinna põhjale kiht kalapulki. Võid neid otse sügavkülmast võetuna vormi laduda. Soovi korral lisa ka sibul, aga võid ka ilma teha. Kui kasutad sibulat, siis hauta hakitud sibul enne õlis läbi ja laota siis kalapulkadele. Sinna peale säti kartulipüree ja kõige peale puista lahke käega riivitud juustu.
  • Tõsta ahju 180-200 kraadi juurde ja küpseta 30-40 minutit või seni, kuni vorm on kaunilt kuldne ja juust sulanud