Go Back

Kalapulkadega vale “hot dogid”

Total Time15 minutes
Servings: 2

Ingredients

  • 4 Esva kalapulka
  • 4 röstsaia viilu
  • 4 viilu hamburgerijuustu
  • Serveerimiseks ketšupit
  • Õli pintseldamiseks ja praadimiseks
  • Seesamiseemneid

Instructions

  • Lõika röstsaial koorik ära nii, et jääb alles ainult pehme sisu. Rulli tainarulliga röstsaia sisu nii õhukeseks kui saad. Kuumuta pannil veidi õli ja prae kalapulgad pannil krõbedaks. Tõsta õhukeseks rullitud saiale juusturuut. Sinna peale tõsta kalapulk. Keera sai tihedalt juustu ja kalapulga ümber kokku. Pintselda saiarulli õliga ja puista peale seesamiseemneid. Tõsta ahju või kuumaõhufritüüri 180-200 kraadi juurde ja küpseta kümmekond minutit või seni, kuni sai on pealt krõbedaks küpsenud.
  • Serveerides paku juurde ketšupit või muud meelepärast kastet.