Go Back

Krõbeda kalapulga ja cole slaw salatiga suupistekuklid

Total Time15 minutes
Servings: 2

Ingredients

  • 4 Esva kalapulka
  • 4 täisterakuklit
  • 200 g värsket kapsast ribadena
  • 1 porgand riivituna
  • 500 g valget kapsast
  • 1 väike punane sibul õhukeste poolratastena
  • Hakitud värsket peterselli
  • 2-3 kooritud porgandit
  • 2 sl majoneesi
  • 1 sl hapukoort või jogurtit
  • 0,5 tl sinepit
  • Soola ja pipart

Instructions

  • Sega kapsas, porgand ja sibul. Lisa hakitud petersell. Sega kokku majonees, hapukoor või jogurt ja sinep. Maitsesta soola ja pipraga ning sidrunimahlaga. Kalla köögiviljadele ja sega läbi.
  • Prae kalapulgad õli sees krõbedaks või piserda kalapulki õliga ja tõsta mõneks minutiks kuumaõhufritüüri.
  • Poolita kuklid ja tõsta iga kukli vahele paar lusikatäid salatit. Tõsta sinna peale krõbedaks praetud kalapulk. Paku juurde erinevaid kastmeid.