1pakk ehk 300 g Viči koreapäraseid BBQ-maitselise lihaga gyozasid
150gkimchid
100gmajoneesi
Veidi suhkrut
Õli praadimiseks
Seesamiseemneid
Hakitud rohelist sibulat
Instructions
Valmista esmalt kaste. Selleks tõsta kimchi ja majonees köögikombaini või purustajasse. Töötle “pulse” režiimi kasutades peenemaks, kuid ära päris püreeks tee. Kaste võiks jääda veidi tükiline. Lisa maitse järgi veidi suhkrut.
Gyozade valmistamiseks kuumuta pannil keskmisel kuumusel veidi õli. Tõsta sügavkülmutatud gyozad lameda küljega pannile õli sisse ja prae, kuni külg on kuldne. Kalla nüüd pannile ca 40 ml vett, kata pann kaanega ja auruta niimoodi mõned minutid.
Tõsta gyozad taldrikule, puista peale seesamiseemneid ja rohelist sibulat ning serveerides paku juurde kimchi kastet.