Go Back

Koreapärased gyozad kimchi kastmega

Total Time15 minutes
Servings: 2

Ingredients

  • 1 pakk ehk 300 g Viči koreapäraseid BBQ-maitselise lihaga gyozasid
  • 150 g kimchid
  • 100 g majoneesi
  • Veidi suhkrut
  • Õli praadimiseks
  • Seesamiseemneid
  • Hakitud rohelist sibulat

Instructions

  • Valmista esmalt kaste. Selleks tõsta kimchi ja majonees köögikombaini või purustajasse. Töötle “pulse” režiimi kasutades peenemaks, kuid ära päris püreeks tee. Kaste võiks jääda veidi tükiline. Lisa maitse järgi veidi suhkrut.
  • Gyozade valmistamiseks kuumuta pannil keskmisel kuumusel veidi õli. Tõsta sügavkülmutatud gyozad lameda küljega pannile õli sisse ja prae, kuni külg on kuldne. Kalla nüüd pannile ca 40 ml vett, kata pann kaanega ja auruta niimoodi mõned minutid.
  • Tõsta gyozad taldrikule, puista peale seesamiseemneid ja rohelist sibulat ning serveerides paku juurde kimchi kastet.