Go Back

Kooreses kastmes kanafilee salvei ja seentega

Total Time30 minutes
Servings: 4

Ingredients

  • 4 Kotimaista kanafileed
  • Soola ja pipart
  • 2 sl jahu
  • 2 sl Kotimaista rapsiõli
  • 200 g šampinjone

Koorene salveikaste:

  • 1 sl võid
  • 4 küüslauguküünt
  • 2 dl kanapuljongit
  • Peotäis värske salvei lehti
  • 2 dl Kotimaista koort võid kasutada erinevaid maitseid

Instructions

  • Suuremad seened tükelda, väiksemad seened võid terveks jätta.
  • Vasarda kanafilee kahe toidukile või küpsetuspaberi lehe vahel õhemaks. Maitsesta soola ja pipraga ja püherda siis jahu sees. Raputa üleliigne jahu maha.
  • Kuumuta pannil keskmisel kuumusel õli. Tõsta kanafilee pannile ja prae mõlemalt poolt ca 3-4 minutit, kuni need on kuldsed. Tõsta pannilt ära ja kata fooliumiga.
  • Lisa pannile võid, lase sulada ja kraabi pannilt praejäägid kokku. Lisa pannile hakitud küüslauk ning seened ja kuumuta mõni minut. Lisa pannile kanapuljong ja värske hakitud salvei. Lase keema tõusta, alanda siis kuumust ja keeda mõned minutid. Lisa koor ja hauta veel veidi (ca 5 minutit), kuni kaste pakseneb. Kontrolli maitseid ja vajadusel lisa soola ja pipart. Tõsta kana pannile tagasi ja kuumuta kastmes läbi. Serveerides lisa veel värskeid salveilehti.