2dlKotimaista koortvõid kasutada erinevaid maitseid
Instructions
Suuremad seened tükelda, väiksemad seened võid terveks jätta.
Vasarda kanafilee kahe toidukile või küpsetuspaberi lehe vahel õhemaks. Maitsesta soola ja pipraga ja püherda siis jahu sees. Raputa üleliigne jahu maha.
Kuumuta pannil keskmisel kuumusel õli. Tõsta kanafilee pannile ja prae mõlemalt poolt ca 3-4 minutit, kuni need on kuldsed. Tõsta pannilt ära ja kata fooliumiga.
Lisa pannile võid, lase sulada ja kraabi pannilt praejäägid kokku. Lisa pannile hakitud küüslauk ning seened ja kuumuta mõni minut. Lisa pannile kanapuljong ja värske hakitud salvei. Lase keema tõusta, alanda siis kuumust ja keeda mõned minutid. Lisa koor ja hauta veel veidi (ca 5 minutit), kuni kaste pakseneb. Kontrolli maitseid ja vajadusel lisa soola ja pipart. Tõsta kana pannile tagasi ja kuumuta kastmes läbi. Serveerides lisa veel värskeid salveilehti.