Serveerimiseks hakitud värsket tilli või murulauku
Soola ja pipart
Vajadusel veidi suhkrut
Instructions
Sulata potis keskmisel kuumusel veidi võid ja hauta sibulat ja porgandit mõned minutid. Lisa siis hapukapsas, kuumuta läbi ja kalla peale puljong. Keeda mõned minutid, kalla juurde koor ja lase keema tõusta. Tõsta leeme sisse pelmeenid, keeda mõned minutid kuni pelmeenid on valmis. Maitsesta supi maitse soola, pipra ja suhkruga endale sobivaks. Serveerides lisa värsket hakitud tilli ja/või murulauku.
Sügis on kõrvitsa hooaega ja ühe soojendava magusvürtsise kastme sobib suurepäraselt ka gyoza lisand, mis sellele taimsele kastmele veidi tummisust lisab. Siin võid ise otsustada, kas tõstad gyozad kastme sisse küpsema või teed need pannil eelnevalt potikleepsu meetodil valmis nagu siin retseptis on tehtud. Kindel võib olla, et mõnus jääb see roog mõlemal puhul ja niiskete ning nukrate sügisilmadele annab selline päikesekollane roog kindlasti lohutust.