Go Back
+ servings

Vürtsikad ahjus küpsetatud kanakoivad

Servings: 4 inimest

Ingredients

  • 8 broileri poolkoiba
  • 1-2 sl Pipravikati habanero ja mustsõstra kastet
  • 3 küüslauguküünt hakituna
  • 3 sl sojakastet
  • 1 laimi mahl
  • 1 sl vedelat mett
  • Oliiviõli
  • Soola ja pipart
  • Värsket peterselli või koriandrit

Instructions

  • Sega kausis habanero-mustsõstra kaste, hakitud küüslauk, sojakaste, laimimahl ja mesi. Maitsesta soola ja pipraga.
  • Tõsta kanakoivad marinaadi ja jäta paariks tunniks kuni üle öö marineerima. 
  • Tõsta siis kanakoivad ahjuvormi, kalla peale marinaad ning küpseta eelkuumutatud ahjus 200 kraadi juures 15 minutit. 
  • Keera siis kanakoivad ümber, pintselda täiendavalt marinaadiga ning küpseta veel 20-25 minutit, kuni kanakintsud on küpsed. 
  • Serveerides puista peale hakitud peterselli või koriandrit.