Go Back

Nachod rebitud liha, mustade ubade ja avokaadosalsaga

Total Time15 minutes
Servings: 4

Ingredients

  • 240 g Oskari rebitud sea- või veiseliha
  • 400 g nacho tšipse
  • 400 g purk musti või punaseid ubasid kurnatuna
  • 200 g tomatisalsa kastet
  • 3-4 värsket jalapenot tükeldatuna (võid kasutada ka purkitehtud jalapenosid)
  • 100 g juustu riivituna (võimalusel eelista cheddarit)
  • 2 avokaadot
  • laimimahla
  • Oliiviõli
  • Värsket koriandrit
  • Hapukoort soovi korral

Instructions

  • Määri ahjuvorm õliga ja laota sinna siis nachod ühtlase kihina. Sinna peale rebitud sea- või veiseliha. Kui soovid, võid liha enne lisamist segada pakis oleva suitsumaitselise BBQ kastmega. Samamoodi laota laiali ka oad, tomatikaste, riivitud juust ja jalapeno. Kui kasutad marineeritud jalapenot, lisa see alles siis, kui nachod ahjust välja tõstad. Tõsta plaaditäis ahju ka küpseta 200 kraadi juures umbkaudu 10-12 minutit.
  • Samal ajal kui nachod ahjus küpsevad, töötle avokaado viljaliha laimimahla ja oliiviõliga ühtlaseks massiks.
  • Tõsta nachod ahjust välja ja laota vormile veel avokaadokreemi ja värsket hakitud koriandrit. Soovi korral võid peale veel hapukoort niristada. Serveeri kohe ja naudi koduse seltskonnaga.