Go Back

Haugikotletid

Total Time45 minutes
Servings: 4

Ingredients

  • 500 g haugi või muu valge kala fileed
  • 1 sibul hakituna
  • 3-4 viilu peekonit tükeldatuna
  • 1 muna
  • 3 sl riivsaia
  • 3-4 sl hapukoort
  • Värsket hakitud tilli
  • Soola ja pipart
  • Sidrunimahla
  • Võid praadimiseks

Instructions

  • Peenesta kalaliha hakklihamasinas ja tõsta hakkliha kaussi. Hauta pannil keskmisel kuumusel sibul ja peekon läbi, kuni sibul on klaasjas. Lisa kauss kalahakkliha juurde. Lisa sinna ka muna, riivsai, hapukoor ja till. Maitsesta segu soola, pipra ja sidrunimahlaga. Vormi käte abil parajad pätsikesed ning prae keskmisel kuumusel või (või siis õli ja või) sees mõlemalt poolt kuldseks. Paku juurde külma hapukoore- või kodujuustukastet.