Go Back

Vürtsika hummuse kattega kanafilee

Total Time30 minutes
Servings: 4

Ingredients

  • 4 kanafileed
  • 200 g Gourmet Club Maroko hummust läätsede ja harissaga
  • Soola ja pipart
  • Suitsutatud paprika pulbrit
  • Serveerimiseks meelepäraseid köögivilju

Instructions

  • Patsuta kanafileed köögipaberiga pisut kuivemaks, maitsesta mõlemalt poolt soola ja pipraga ning laota ahjuvormi. Määri igale fileetükile ca 2 sl Maroko hummust. Puista peale mõned näpuotsatäied suitsutatud paprika pulbrit. Tõsta eelkuumutatud ahju 200 kraadi juurde ning küpseta ca 15-20 minutit sõltuvalt kanafilee suurusest kuni liha on läbi küpsenud. Lülita sisse ahju grillelement ja pruunista paar minutit kanafileesid grillelemendi all. Serveerides puista peale meelepäraseid ürte ja paku juude köögivilju.