Hummus on mõnus nii dippimiseks kui ka võileivale sobitamiseks, aga sobib väga hästi ka erinevate toitude maitsestamiseks. Gourmet Club uue vürtsika marokopärase hummuse katte all küpsenud kanafilee ei vajagi muud. Pisut soola ja pipart maitsestamiseks ja kui sulle meeldib kergelt suitsune maitse, siis puista veidi veel suitsutatud paprika pulbrit peale. Muidu on aga selle mõnusa kanaroa valmistamine tänu maitseküllasele hummusele lihtne nagu lapsemäng.

Vürtsika harissa ja läätsedega hummus sobib hästi kanafilee katteks just seetõttu, et tal on meeldiv kergelt tükiline tekstuur. Liiga püreestatud pastataoline hummus ei jääks siin koosluses nii mõnus.

Gourmet Club hummused on saanud ka ilusa ja pilkupüüdva uue pakendi. Pildil ongi läätse ja harissaga Maroko hummus

Vürtsika hummuse kattega kanafilee

Aeg kokku 30 minutes
Portsjonit 4

Koostisosad

  • 4 kanafileed
  • 200 g Gourmet Club Maroko hummust läätsede ja harissaga
  • Soola ja pipart
  • Suitsutatud paprika pulbrit
  • Serveerimiseks meelepäraseid köögivilju

Valmistamine

  • Patsuta kanafileed köögipaberiga pisut kuivemaks, maitsesta mõlemalt poolt soola ja pipraga ning laota ahjuvormi. Määri igale fileetükile ca 2 sl Maroko hummust. Puista peale mõned näpuotsatäied suitsutatud paprika pulbrit. Tõsta eelkuumutatud ahju 200 kraadi juurde ning küpseta ca 15-20 minutit sõltuvalt kanafilee suurusest kuni liha on läbi küpsenud. Lülita sisse ahju grillelement ja pruunista paar minutit kanafileesid grillelemendi all. Serveerides puista peale meelepäraseid ürte ja paku juude köögivilju.

Postitus sündis koostöös Gourmet Clubiga.

Vasta

Sinu e-maili aadressi ei avaldata.