Go Back

Rukkilaevukestel suupisted murulaugu-pasteediga

Lihtne ja kiirelt valmiv pidulauale sobiv suupiste, mille valmistamise teeb eriti lihtsaks Maks ja Mooritsa murulaugupasteet. Säti rukkilaevukestele enne pasteedi lisamist veel maitseks veidi sinepit või mädarõigast ja ilmesta pasteeti kergelt laimimahlas kümmelnud kurgi ja redisega.
Total Time15 minutes
Servings: 4

Ingredients

  • 12 rukkilaevukest
  • 1 pakk ehk 210 g murulaugupasteeti
  • 100 g kurki
  • 2-3 redist
  • Veidi laimimahla
  • Värsket murulauku
  • Värskelt jahvatatud musta pipart
  • Soola

Instructions

  • Esmalt valmista kiirmarineeritud kurk ja redis. Selleks viiluta kurk ja redis hästi õhukeselt. Tõsta kaussi, lisa veidi laimimahla ja soola. Sega läbi ning jäta umbes 10 minutiks marineerima. Sega pasteet läbi ja töötle ühtlaselt kreemjaks. Tõsta igasse rukkilaevukesse veidi mädarõigast või sinepit. Lisa sinna kas lusikaga võib pritskotiga veidi murulaugupasteeti. Kaunista laimimahlas kiirmarineeritud kurgi ja redisega. Puista peale hakitud murulauku ja lisa ka värskelt jahvatatud musta pipart. Serveeri kohe.