Pasha kuivatatud jõhvikate, marmelaadi ja valge šokolaadiga
Prep Time20 minutesmins
Tahenemise aeg6 hourshrs
Servings: 8
Ingredients
600gkohupiimapigem rasvasem kui lahja
50gvõidtoasoojana
150gvalget šokolaadisulatatuna
soovi korral suhkrut
1tlvanillisuhkrut
2dl35%-list koortvahustatuna
100gkuivatatud jõhvikaid
200ghapukat marmelaaditükeldatuna
hakitud mandleid vm pähkleid
Sidrunimahla ja riivitud sidrunikoortkasuta võimalusel ökosidruneid
Kaunistamiseks marmelaadikomme vm
Instructions
Vahusta või kohevaks. Kui soovid magusamat pashat, võid või sisse ka suhkru lisada ja nad koos vahustada. Sulata peeneks hakitud valge šokolaad vesivannil. Ole ettevaatlik, sest valge šokolaad võib liiga äkilise kuumaga tükki minna. Sega kohupiim ühtlaseks ja lisa siis vahustatud või ning sulatatud šokolaad. Lisa ka sidrunimahl ja -koor ning vanillisuhkur. Vahusta koor pehmeks vahuks ja lisa kohupiimamassile koos kuivatatud jõhvikate, marmelaadi ja pähklitega.
Kalla marliga või köögirätiga kaetud vormi või vormidesse. Võid nõrutada pashat ka sõelal, mis on köögirätiga või ka tugevama majapidamispaberiga kaetud. Jäta üle öö jahedasse. Serveerides kummuta pasha kausist või vormist kummuli taldrikule või alusele. Kaunista meelepäraste lisanditega.