Suurem peotäis karulaukubasiilikut, peterselli, tilli vm ürte
1dloliiviõli
50gparmesani juusturiivituna
50gpäevalilleseemneid
Soola
1küüslauguküüskui kasutad karulauku, siis jäta küüslauk lisamata
Soovi korral sidrunimahla
Instructions
Puhasta kartulite koor, kuid ära koori. Keeda kartuleid soolaga maitsestatud vees10-15 minutit ehk mitte päris pehmeks. Kurna ja piserda oliiviõli ning soolaga. Lükka vardasse ning grilli kuumal grillil, kuni kartul on küps ja kuldne.
Valmista pesto. Selleks tõsta köögikombaini või purustajasse kõik pesto koostisained. Töötle kõik ühtlaseks tükiliseks massiks. Ära üle töötle, pesto võib jääda mõnusalt tükiline. Maitsesta.
Serveeri kartulivardaid koos pestoga mida võid serveerida kartulite kõrvale või niristada kartulite peale.