Go Back

Marineeritud heeringas punase sibula ja tilliga

Prep Time15 minutes
Marineerimiseks vajalik aeg1 day
Total Time1 day 15 minutes
Servings: 4

Ingredients

  • 400 g Vici traditsioonilist soolaheeringat
  • 1,5 dl vett
  • 2-3 sl suhkrut sõltuvalt kui magusa heeringa sõber oled
  • 1 sl 30%-list äädikat
  • 6 musta pipra tera
  • 1 loorberileht
  • 1 punane sibul poolratastena
  • Pool porgandit ratastena
  • Mõned tillioksad hakituna
  • Vajadusel veidi soola

Instructions

  • Lõika heeringafileed umbes 2 cm tükkideks. Kuumuta vesi, suhkur äädikat, kuni suhkur on lahustunud.
  • Lisa marinaadile pipraterad ja loorberilehed ning jahuta marinaad. Lao heeringas koos punase sibula, porgandiga ja hakitud tilliga kihiti klaaspurki ja vala peale marinaad. Lasek külmkapis maitsestuda vähemalt 24 tundi.