Go Back

BBQ-maitseline rebitud kanakintsuliha

Total Time2 hours 30 minutes
Servings: 4

Ingredients

  • 1 kg kondita ja nahata kanakintsuliha
  • 2 dl Maggi BBQ kastet + serveerimiseks
  • 1 sl mett
  • 2 sl sojakastet
  • 2-3 küüslauguküünt hakituna
  • 1 tl suitsutatud paprika pulbrit võid kasutada ka tavalist paprikapulbrit
  • 1 tl soola
  • õli
  • Värskelt jahvatatud musta pipart
  • Värskeid ürte hakituna (murulauk, till vm)

Instructions

  • Sega kausis kokku Maggi BBQ kaste, mesi, sojakaste, hakitud küüslauk, suitsutatud paprika, sool ja pipar. Lisa kana kintsuliha ja sega käte vahel läbi nii, et kanaliha oleks üleni kastmega kaetud. Piserda malmpott või keraamiline ahjupott õliga ja tõsta kanaliha sinna sisse. Hea oleks, kui potil oleks ka kaas. Tõsta potile kaas peale või kui kaant ei ole, siis kata pott tihedalt fooliumiga. Tõsta eelkuumutatud ahju 140-150 kraadi juurde ja „unusta“ ahjupott küpsema kaheks tunniks või ka pisut kauemaks. Mida pikemalt kana küpseb, seda pehmemaks ta muutub ja seda mõnusam on teda hiljem rebida.
  • Tõsta pott ahjust ja töötle kanaliha kahe kahvli abil ribadeks. Puista peale värskeid ürte. Serveeri kas krõbesaisal, burgeri- või baokukli vahel või ka palaleival. Juurde paku värskeid salatilehti, köögivilju, juustu või muud meelepärast. Paku juurde täiendavalt veel BBQ kastet.