Go Back

Pestokastmes noore kartuli salat rukola ja redisega

Total Time55 minutes
Servings: 4

Ingredients

  • 1 kg noori väikeseid kartuleid või gurmeekartuleid
  • 3-4 rohelise sibula vart tükeldatuna
  • 100-150 g Gourmet Clubi basiilikupestot
  • 100 g rukolat
  • 2 lühikest kurki viilutatuna
  • 5 redist viilutatuna
  • Oliiviõli
  • Sidrunimahla
  • Soola ja pipart

Instructions

  • Pese kartulid, kuivata ja laota siis ahjuplaadile. Piserda kartuleid ohtra oliiviõliga ning maitsesta soola ja pipraga. Rösti ahjus 200-220 kraadi juures umbes 15 minutit. Röstimise vahepeal võid kartuleid segada, et nad ühtlaselt küpseksid. Lisa siis pannile roheline sibul, sega läbi ja rösti kartuleid veel umbes 20-25 minutit, kuni kartulid on kuldsed ja krõbedad. Jahuta 10-15 minutit ja tõsta siis kaussi. Lisa kaussi ka pesto, kurk ja redis. Sega kõik läbi ja maitsesta salat vajadusel soola, pipra ja sidrunimahlaga. Serveeri kohe.