Go Back

Trühvlimaitseline siidine seenepasteet

Total Time30 minutes
Servings: 4

Ingredients

  • 250 g šampinjone
  • 2 šalottsibulat hakituna
  • 2 küüslauguküünt hakituna
  • 200 g toorjuustu
  • 2 sl trühvlipastat
  • Väike sorts valge veini äädikat
  • 2 sl + 50 g võid
  • Paar oksa tüümiani

Instructions

  • Kuumuta pannil 2 sl võid kuni see hakkab mullitama ja hauta siis või sees madalal kuumusel šalottsibulat umbes 10 minutit. Lisa tükeldatud šampinjonid ja hauta ka neid umbes 8 minutit. Lisa pannile küüslauk ja hauta paar minutit. Jahuta ja tõsta saadud segu köögikombaini või purustajasse ning lisa ka toorjuust, trühvlipasta, valge veini äädikas ning sool ja pipar. Töötle ühtlaseks ja kontrolli veel maitseid. Kalla vormi või purki.
  • Sulata pannil või koos paari tüümianioksaga. Jäta veidikeseks maitsestuma. Eemalda tüümianioksad. Tõsta lusikaga ära või läbipaistev selginenud osa ja kalla see eelnevalt purki või vormi pandud seenepasteedile. Tõsta jahedasse paariks tunniks. Serveeri värske pika saia või hapusaiaga.