2-3slVana Tallinna liköörivõid kasutada ka konjakit
1/3tltrühvlipulbrit
soola ja pipart
Instructions
Puhasta kanamaks kelmetest ja tükelda. Sulata pannil vaiksel kuumusel 50 g võid ja hauta sibulat ja küüslauku või sees kümmekond minutit. Ära pruunista. Vajadusel alanda kuumust, sibul võiks kergelt või sees karamellistuda. Tõsta nüüd veidi kuumust ja lisa pannile tükeldatud kanamaks. Prae läbi, kuni maks on värvi muutnud, kuid väldi liigset kuumutamist. Lisa pannile liköör ja trühvlipulber ja kuumuta läbi. Maitsesta veel soola ja pipraga ning tõsta pannitäis köögikombaini või purustajasse. Lisa sinna ka 100 g tükeldatud võid ja töötle segu ühtlaseks. Kontrolli veel maitseid ja vajadusel lisa soola. Tõsta soojalt purkidesse ja jahuta toatemperatuurini. Säilita jahedas.