Go Back

Imelihtne šokolaadi-kaerahelbekook

Prep Time10 minutes
Tahenemiseks vajalik aeg4 hours
Servings: 8

Ingredients

  • 170 g tumedat šokolaadi 50-70%-lise kakaosisaldusega
  • 3,5 dl Oatly šokolaadijooki
  • 200 g kiirkaerahelbeid
  • 2-3 sl mett või agaavisiirupit soovi korral
  • Serveerimiseks värskeid marju

Instructions

  • Kalla Oatly šokolaadijook kastrulisse ja kuumuta keemiseni. Haki šokolaad ja tõsta kaussi. Kalla kuum šokolaadijook sinna peale. Soovi korral lisa ka vedelat mett või siirupit. Kalla juurde kaerahelbed ja sega kõik läbi. Tõsta küpsetuspaberiga vooderdatud 20-22-cm läbimõõduga lahtikäivasse vormi. Tõsta külma tahenema umbes neljaks tunniks. Tõsta siis külmast ja enne serveerimist kaunista värskete marjade või puuviljadega. Võid ka veidi tuhksuhkrut peale saputada.
  • Säilita kooki jahedas ja söö ära mõne päeva jooksul.