1keskmise suurusega lillkapsapeaõisikuteks eraldatuna
1liiterehk 2 puljongikuubikust valmistatud Maggi Vegetable köögiviljapuljongit
100-150gtoorjuustu
100-150griivitud juustunt parmesan, sinihallitusjuust, valgehallitusjuust vm
Soola ja pipart
Õli praadimiseks
Mõned lillkapsaõisikud kaunistamiseks + võid praadimiseks
Värsket hakitud tilli
Instructions
Kuumuta poti põhjas õli. Hauta sibulat keskmisel kuumusel mõned minutid. Lisa siis küüslauk ja hauta veel veidi. Lisa potti kuum puljong ja sinna sisse tõsta tükeldatud kartul ja õisikuteks eraldatud lillkapsas. Keeda 15-20 minutit, kuni köögiviljad on pehmed. Püreesta supp saumikseriga ühtlaseks ja lisa siis sulatatud juust või toorjuust ning riivitud juust. Lase juustul supi sisse sulada ja sega kõik ühtlaseks. Võid supi korra veel keemiseni kuumutada. Kaunistamiseks lõiks lillkapsaõisikutest viilud ja prae need või sees kuldseks. Maitseseta supp soola ja pipraga ning serveerides säti peale pannil kuldseks praetud lillkapsaviilud ja värsket hakitud tilli.