Go Back

Juustukatte all tomatikastmes üleküpsetatud hinkaalid

Total Time30 minutes

Ingredients

  • 400 g Vici lihaga pelmeene
  • 200 g ketšupit või tomatikastet
  • 200 g mozzarella juustu riivituna
  • 100 g Parmesani juustu riivituna
  • Värsket basiilikut
  • Oliiviõli
  • Soola ja pipart

Instructions

  • Sega vajadusel tomatikaste või ketšup vähese vee või puljongiga vedelamaks ja laota ahjuvormipõhjale. Võid kasutada väikeseid portsjonvorme või üht suuremat ahjuvormi, kuhu terve pakk hinkaale või pelmeene korraga ära mahub.
    Tõsta hinkaalid tomatikastme või ketšupi sisse. Laota sinna peale riivitud mozzarella ja parmesan. Nirista peale oliiviõli ja jahvata musta pipart. Tõsta eelkuumutatudahju 200 kraadi juurde ca 15-20 minutiks, kuni juust on sulanud ja kergelt kuldne. Tõsta ahjust ja rebi peale värsket basiilikut. Serveeri kohe ja nirista peale veel täiendavalt oliiviõli.