Hinkaalid vürtsika tšilli-ingveri ja seesamikastmega
Total Time20 minutesmins
Servings: 3
Ingredients
400gVici traditsioonilisi hinkaale
Seesamiseemneid
Õli praadimiseks
Hakitud rohelist sibulat
Tšilli-ingveri kaste:
1-2slseesamiõli
Väike jupp ingveritriivituna või hakituna
2slmagusat tšillikastet
2slsojakastet
1slmett
Laimimahla
Instructions
Kalla seesamiseemned taldrikule. Kuumuta pannil keskmisel kuumusel õli. Kasta hinkaalide alumine külg vee sisse ja suru siis seesamiseemnete sisse. Aseta pannile kuuma õli sisse. Prae umbkaudu 4-5 minutit, kuni hinkaalide alumine seesamiseemnetega kaetud külg on kuldne. Kalla siis pannile ca 1 dl vett, kata pann kaanega ja auruta ca 5-7 minutit, kuni hinkaalid on läbi kuumenenud.
Kastme jaoks sega kokku kastme komponendid. Serveeri hinkaale kuumalt koos kastmega ja puista serveerides peale hakitud rohelist sibulat.