Võileivatort musta leiva, munavõi ja suitsukanakreemiga
Total Time40 minutesmins
Servings: 6
Ingredients
12viilu Eesti Pagari musta leiba
Immutamiseks puljongit
200gtoasooja toorjuustu
200gmajoneesi
Soola ja sidrunipipart
Kaunistamiseks värsket kurkiredist, keedetud muna, murulauku jm.
Suitsukanakreem:
200gsuitsutatud kanafileed
200gtoorjuustu
Hakitud murulauku
Veidi majoneesi
Soola ja pipart
Munavõi:
5keedetud muna
100gtoasooja võid
50gmajoneesi
Soola
Instructions
Alusta suitsukanakreemi ja munavõi valmistamisest. Suitsukanakreemi valmistamiseks tõsta tükeldatud kanafilee ja toorjuust purustajasse. Lisa hakitud murulauk ja veidi majoneesi ning töötle ühtlaseks kreemiks. Maitsesta soola ja pipraga. Tõsta kõrvale.
Munavõi valmistamiseks töötle keedetud muna või ja majoneesiga ühtlaseks. Seda võid teha kahvliseljaga suurel taldrikul muna muljudes. Maitsesta soolaga.
Sega toasoe toorjuust majoneesiga. Maitsesta soola ja sidrunipipraga.
Tordi valmistamseks immuta leiba puljongis ja lao 4 leivaviilu serveerimistaldrikule. Sinna peale laota munavõi. Immuta järgmised 4 leivaviilu puljongis ja lao sinna peale. Laota sinna suitsukanakreem. Korda veel ühe immutatud leivakihiga ja määri siis kogu tort toorjuustu-majoneesikreemiga pealt ja külgedelt kokku.
Kaunista värske kurgi, redise ja munaratastega ning hakitud värske murulauguga. Jäta paariks tunniks maitsestuma ja tõmbama enne serveerimist.