Go Back

Mehhikopärane kanasalat avokaado ja laimi-koriandri kastmega

Total Time15 minutes
Servings: 2

Ingredients

  • 1 kanafilee horisontaalselt poolitatuna ehk õhemaks lõigatuna
  • 2 sl Taco maitseainet
  • Õli praadimiseks
  • 1 Rooma salati pea väiksemaks rebituna
  • 100 g kirsstomateid
  • ½ punast sibulat poolratastena
  • 4 sl konserveeritud maisi
  • 4 sl konserveeritud musti ubasid
  • 1 avokaado poolitatuna ja viilutatuna
  • Peotäis nachosid pisut väiksemaks pudistatuna
  • 100 g riivitud juustu
  • Laimiviile
  • Õli praadimiseks
  • Soola ja pipart

Koriandri-laimi kaste:

  • 1 dl Kreeka jogurtit
  • 0,5 dl majoneesi
  • Peotäis värsket koriandrit
  • 1 laimi mahl
  • Veidi suhkrut ja soola

Instructions

  • Lõika kanafilee horisontaalselt pooleks. Maitsesta taco maitseainega ja jäta veidikeseks maitsestuma. Kuumuta pannil veidi õli ja prae siis kanafilee mõlemalt poolt kuldseks kuni see on läbi küpsenud. Tõsta kõrvale.
  • Tõsta kõik kastme komponendid blenderisse või purustajasse ja töötle ühtlaseks.
  • Jaota kahele taldrikule väiksemaks rebitud Rooma salat, kanafilee, poolitatud kirsstomatid, sibula poolrattad, viilutatud avokaado, mais ja mustad oad. Pudista peale nachosid ja laota riivitud juustu. Sega kas kastmega läbi või kalla lihtsalt kaste salatile peale. Säti juurde veel mõned laimisektorid. Serveeri kohe.