Mehhikopärane kanasalat avokaado ja laimi-koriandri kastmega
Total Time15 minutesmins
Servings: 2
Ingredients
1kanafileehorisontaalselt poolitatuna ehk õhemaks lõigatuna
2slTaco maitseainet
Õli praadimiseks
1Rooma salati peaväiksemaks rebituna
100gkirsstomateid
½punast sibulatpoolratastena
4slkonserveeritud maisi
4slkonserveeritud musti ubasid
1avokaadopoolitatuna ja viilutatuna
Peotäis nachosidpisut väiksemaks pudistatuna
100griivitud juustu
Laimiviile
Õli praadimiseks
Soola ja pipart
Koriandri-laimi kaste:
1dlKreeka jogurtit
0,5dlmajoneesi
Peotäis värsket koriandrit
1laimi mahl
Veidi suhkrut ja soola
Instructions
Lõika kanafilee horisontaalselt pooleks. Maitsesta taco maitseainega ja jäta veidikeseks maitsestuma. Kuumuta pannil veidi õli ja prae siis kanafilee mõlemalt poolt kuldseks kuni see on läbi küpsenud. Tõsta kõrvale.
Tõsta kõik kastme komponendid blenderisse või purustajasse ja töötle ühtlaseks.
Jaota kahele taldrikule väiksemaks rebitud Rooma salat, kanafilee, poolitatud kirsstomatid, sibula poolrattad, viilutatud avokaado, mais ja mustad oad. Pudista peale nachosid ja laota riivitud juustu. Sega kas kastmega läbi või kalla lihtsalt kaste salatile peale. Säti juurde veel mõned laimisektorid. Serveeri kohe.