Kuldseks praetud lillkapsas ja rooskapsas tonnato kastme ja kapparitega
Total Time20 minutesmins
Servings: 4inimesele
Ingredients
2tklillkapsastviiludeks lõigatuna
10 tkrooskapsast
õli ja võidpraadimiseks
Tonnato kaste
2dlmajoneesiGourmet Club Dijon sinepi
200gtuunikala õliskoos õliga
paaranšoovisefileedvõid asendada ka kilufileega
veidi sidrunimahla
1-2küüslauguküünt
kappareid
soola ja pipart
Instructions
Kuumuta pannil õli ja või segu ning prae pannil lillkapsaviilud mõlemalt poolt kuldseks. Tõsta pannilt. Aja kastrulis soolaga maitsestatud vesi keema. Keeda rooskapsast mõned minutid, kurna ja jahuta siis külma vee all. Poolita ning prae siis pannil või ja õli segus lõikepind kuldseks. Töötle purustajas või köögikombainis kõik tonnato kastme koostisosad ühtlaseks. Maitsesta endale meelepäraseks.Tõsta taldrikule lillkapsas ja rooskapsas. Kalla üle tonnato kastmega ja puista peale kappareid. Viimistle värskelt jahvatatud musta pipraga.