Go Back

Kooreses ürdikastmes penned kana, kirsstomatite ja sinihallitusjuustuga

Total Time20 minutes
Servings: 4

Ingredients

  • 300 g pennet vm lühikest pastat
  • 400 g kanafileed väikeste tükkidena
  • õli praadimiseks
  • 0,5 tl Maggi basiilikut
  • 1 pakk Maggi Idea segu ürtidega kooresele kastmele
  • 2 dl kohvikoort
  • 2 dl vett
  • 200 g kirsstomateid tükeldatuna
  • 100 g sinihallitusjuustu
  • värsket basiilikut
  • värskelt jahvatatud musta pipart

Instructions

  • Kuumuta pannil õli ning prae kanatükid kuldseks. Sega kastmepaki segu koore ja veega. Lisa soovi korral veel täiendavalt basiilikut. Kalla kaste kanatükkidele. Lase keema tõusta, alanda siis kuumust ja hauta madalal kuumusel pannitäit aeg-ajalt segades umbkaudu 5 minutit. Pudista siis kastmesse sinihallitusjuust ja lase sellel sulada.
  • Keeda pasta vastavalt pakendi juhistele. Kurna ja tõsta osa pastakeeduvett kõrvale. Sega pasta kastmega. lisa tükeldatud kirsstomatid ja tõsta pasta taldrikutele. Viimistle soovi korral värske basiiliku ja värskelt jahvatatud musta pipraga.
  • Serveeri kohe.