Kooreses ürdikastmes penned kana, kirsstomatite ja sinihallitusjuustuga
Total Time20 minutesmins
Servings: 4
Ingredients
300gpennet vm lühikest pastat
400gkanafileedväikeste tükkidena
õli praadimiseks
0,5tlMaggi basiilikut
1pakkMaggi Idea segu ürtidega kooresele kastmele
2dlkohvikoort
2dlvett
200gkirsstomateidtükeldatuna
100gsinihallitusjuustu
värsket basiilikut
värskelt jahvatatud musta pipart
Instructions
Kuumuta pannil õli ning prae kanatükid kuldseks. Sega kastmepaki segu koore ja veega. Lisa soovi korral veel täiendavalt basiilikut. Kalla kaste kanatükkidele. Lase keema tõusta, alanda siis kuumust ja hauta madalal kuumusel pannitäit aeg-ajalt segades umbkaudu 5 minutit. Pudista siis kastmesse sinihallitusjuust ja lase sellel sulada.
Keeda pasta vastavalt pakendi juhistele. Kurna ja tõsta osa pastakeeduvett kõrvale. Sega pasta kastmega. lisa tükeldatud kirsstomatid ja tõsta pasta taldrikutele. Viimistle soovi korral värske basiiliku ja värskelt jahvatatud musta pipraga.